Caldo de Nadal amb galets farcits de pilota
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Serra
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cibus, cuina, cinquena gamma i càtering, Barcelona
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 1,5 l de caldo de Nadal
- 150 g de galets de Nadal
- Per a la pilota:
- 75 g de carn picada de porc
- 75 g de carn picada de vedella
- 1 ou
- 1 llesca de pa de motlle
- 1/2 got de llet
- 2 alls
- 2 branques de julivert picat
- 10 g sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu el pa en remull amb la llet.
A continuació, barregeu els dos tipus de carn picada en un bol, juntament amb l'all i el julivert picat, l'ou, el pa remullat, la sal i el pebre i poseu la barreja en una màniga pastissera.
Tot seguit, poseu el caldo en una olla al foc per escalfar-lo.
Mentrestant, farciu els galets crus amb la massa de pilota, amb la mànega pastissera, i premseu el farciment amb els dits.
Finalment, tireu els galets al caldo bullent i deixeu-los coure uns 20 minuts aproximadament.
I ja per acabar, poseu els galets en un plat fondo, amb una rasera, perquè s'escorrin i acompanyeu-ho amb una gerreta amb el caldo.
A continuació, barregeu els dos tipus de carn picada en un bol, juntament amb l'all i el julivert picat, l'ou, el pa remullat, la sal i el pebre i poseu la barreja en una màniga pastissera.
Tot seguit, poseu el caldo en una olla al foc per escalfar-lo.
Mentrestant, farciu els galets crus amb la massa de pilota, amb la mànega pastissera, i premseu el farciment amb els dits.
Finalment, tireu els galets al caldo bullent i deixeu-los coure uns 20 minuts aproximadament.
I ja per acabar, poseu els galets en un plat fondo, amb una rasera, perquè s'escorrin i acompanyeu-ho amb una gerreta amb el caldo.