Caldo amb cocotxes i bacallà
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 8 cocotxes de bacallà fresques
- 50 g de mongetes del ganxet cuites. En aquest cas, sigues murri i demana una mica de l'aigua de la cocció en la mateixa bosseta. T'ajudarà a lligar el brou del plat.
- 100 cc d'aigua d'ampolla
- 1 manat de créixens
- 1 tall de 40 g de botifarra negra de faves
- 1 grapat de camagrocs, frescos o secs
- 1 gra d'all
- oli d'oliva
- sal
- 1 bitxo picant, per fer ambient...
PREPARACIÓ
1. Poseu les cocotxes en un cassó, cobriu-les amb l'aigua i poseu-les al foc, mantenint-les a foc baix. Penseu que si tarden 6 minuts en arrencar a bullir, millor que 3.
2. Netegeu els créixens amb aigua freda i assequeu-los amb el centrifugador d'amanides. Reserveu.
3. Talleu la botifarra negra en dauets. Reserveu.
4. Just abans que les cocotxes arrenquin a bullir, poseu els créixens.
5. Immediatament després que les cocotxes bullin, poseu les mongetes i la botifarra i manteniu a foc lent.
6. En una paella, daureu l'all tallat a làmines i fregiu-lo amb el bitxo. Quan el bitxo esdevingui fosc i l'all daurat, afegiu els camagrocs i salteu. En el cas de que siguin secs, remulleu-los en aigua tèbia durant 5', abans de fer-los servir.
7. Quan hagin evaporat l'aigua que segreguen durant el saltat, escaldeu el cassó de les cocotxes amb tot el que hi ha a la paella.
8. Amalgameu bé. Poseu un punt de sal i serviu en un plat fons.
2. Netegeu els créixens amb aigua freda i assequeu-los amb el centrifugador d'amanides. Reserveu.
3. Talleu la botifarra negra en dauets. Reserveu.
4. Just abans que les cocotxes arrenquin a bullir, poseu els créixens.
5. Immediatament després que les cocotxes bullin, poseu les mongetes i la botifarra i manteniu a foc lent.
6. En una paella, daureu l'all tallat a làmines i fregiu-lo amb el bitxo. Quan el bitxo esdevingui fosc i l'all daurat, afegiu els camagrocs i salteu. En el cas de que siguin secs, remulleu-los en aigua tèbia durant 5', abans de fer-los servir.
7. Quan hagin evaporat l'aigua que segreguen durant el saltat, escaldeu el cassó de les cocotxes amb tot el que hi ha a la paella.
8. Amalgameu bé. Poseu un punt de sal i serviu en un plat fons.