Caldet curt de poma amb gamba vermella, mero i lluç, i emulsió d'oli d'oliva

Imatge recepta de Caldet curt de poma amb gamba vermella, mero i lluç, i emulsió d'oli d'oliva

INGREDIENTS

  • poma tipus golden
  • verdures (porro, ceba, pastanaga, api, ceba)
  • gingebre tallat a daus molt petits
  • herbes aromàtiques (julivert, romaní, farigola, menta, alfàbrega)
  • gamba vermella tallada a daus
  • mero tallat a daus o peix de roca
  • lluç o peix blanc tallat a daus
  • tomàquet sense pell ni llavors tallat a daus
  • patata tallada a daus i bullida

PREPARACIÓ

1. Fer una infusió - caldet curt amb la poma i les verdures.

2. Colar i reservar les verdures.

3. Cuinar el peix en el brou de poma i verdures breument. Treure el peix.

4. Tornar-hi a afegir les verdures i triturar (amb l'ajut d'un túrmix), colar.

5. Incorporar-hi el tomàquet i tornar-ho a triturar afegint-hi oli per fer una petita emulsió.

6. Afegir al brou emulsionat la patata, el gingebre, el peix i les herbes aromàtiques, deixar-ho en infusió uns instants i servir.



Nota: Aquesta és una recepta que no exigeix unes quantitats fixes, simplement haurem de tenir cura perquè hi hagi prou brou i també perquè la quantitat de peix i els altres ingredients estiguin d'acord amb el nombre de comensals.
Anar al contingut