Caldereta de pastor
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Salvador Miralles
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Miralles, Horta de Sant Joan
INGREDIENTS
- 800 g de cuixa de xai trossejada
- 150 g de cansalada viada
- 4 patates
- 2 cebes
- 2 cullerades de sofregit de tomàquet
- 1 cabeça d'alls
- 2 alls trinxats
- 2 fulles de llorer
- 1 tassa de brou
- 1 got de vi blanc
- oli d'oliva
- farina i sal
PREPARACIÓ
Per començar, saleu la cuixa de xai, enfarineu-la i fregiu-la en un cassó amb oli abundant.
Quan estigui ben rossa, retireu-la del cassó i reserveu-la.
A continuació, al mateix cassó, fregiu les tires de cansalada, la ceba picada i l'all picat. Quan ja estiguin daurats, poseu-hi el sofregit de tomàquet, una mica de farina per lligar la salsa, el got de vi i el brou calent i deixeu-ho reduir.
Tot seguit, fregiu les patates pelades i tallades a quarts en una paella amb oli abundant.
Un cop fregides, poseu les patates, la carn, una cabeça d'alls i unes fulles de llorer al cassó on teniu el sofregit i deixeu-ho coure tot junt durant mitja hora.
I ja per acabar, serviu la caldereta amb la mateixa cassola.
Quan estigui ben rossa, retireu-la del cassó i reserveu-la.
A continuació, al mateix cassó, fregiu les tires de cansalada, la ceba picada i l'all picat. Quan ja estiguin daurats, poseu-hi el sofregit de tomàquet, una mica de farina per lligar la salsa, el got de vi i el brou calent i deixeu-ho reduir.
Tot seguit, fregiu les patates pelades i tallades a quarts en una paella amb oli abundant.
Un cop fregides, poseu les patates, la carn, una cabeça d'alls i unes fulles de llorer al cassó on teniu el sofregit i deixeu-ho coure tot junt durant mitja hora.
I ja per acabar, serviu la caldereta amb la mateixa cassola.