Calamarsons amb trompetes de la mort

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Guillem Pla
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hisop, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g de calamarsons
  • 100 g de pasta d'olives
  • -200 g de trompetes
  • 2 escalunyes
  • 1/2 l de fumet blanc
  • 1/2 manat de sàlvia
  • 1 tasseta d'oli de gira-sol
  • germinats de mostassa
  • 500 g de créixens
  • 1/2 manat de cerfull
  • sal i pebre
  • 100 g de mantega

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un cassó una mica d'oli i mantega, les escalunyes picades i les trompetes, rentades i tallades per la meitat.
Deixeu-ho coure uns 20 minuts i després rectifiqueu-ho de sal.

Per fer la sopa d'olives, bulliu en un cassó el fumet blanc amb la pasta d'olives durant uns 3 minuts, coleu-ho i reserveu-ho.

Tot seguit, bateu en un bol les fulles de sàlvia amb l'oli de gira-sol i reserveu-ho.

A continuació, fregiu els calamarsons en una paella amb l'oli ben calent i quan estiguin rossos poseu-hi una mica de sal.

I ja per acabar, emplateu a la base del plat les trompetes amb els calamarsons a sobre i amaniu-ho amb l'oli de sàlvia i la sopa d'olives. Podeu guarnir el plat amb una amanida de créixens, cerfull i germinat de mostassa.
Anar al contingut