Calamarsets farcits
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Calamarsets farcits
- (per a 2 persones)
- calamarsets
- capipota
- 1 tall de cansalada viada
- 1 botifarra de porc
- pebre de Sichuan
- cireres
- ceba tendra
- germinacions de rave
- enciam francès (escaroler)
- 250 ml de vi negre
PREPARACIÓ
1.Comencem a preparar la salsa. Reduïm el vi, fent-lo bullir.
2.Tallem el capipota, i després el fregim. Tallem ceba i la posem a la paella per perfumar-lo.
3.Mentrestant, per fer el farciment, anem esberlant un trosset de botifarra. Ho combinem amb unes germinacions de rave. Hi posem unes cireres talladetes per donar-hi un toc d'acidesa.
4.Posem l'enciam a la base, en tallem la tija, posem ceba a la base i hi afegim el farciment. Ho emboliquem i ho posem dins del calamar.
5.Tirem pebre al vi, quan bulli.
6.Així queda un cop fregit el capipota, al qual hem afegit les freixures, els ulls, la melsa i la tinta dels calamars.
7.Aboquem el vi a la paella.
8.Untem bé amb oli els calamars i els posem a la planxa. Els deixem fer i, quan ja estan, els emplatem amb la salsa. Mireu com ens han quedat per dins!
2.Tallem el capipota, i després el fregim. Tallem ceba i la posem a la paella per perfumar-lo.
3.Mentrestant, per fer el farciment, anem esberlant un trosset de botifarra. Ho combinem amb unes germinacions de rave. Hi posem unes cireres talladetes per donar-hi un toc d'acidesa.
4.Posem l'enciam a la base, en tallem la tija, posem ceba a la base i hi afegim el farciment. Ho emboliquem i ho posem dins del calamar.
5.Tirem pebre al vi, quan bulli.
6.Així queda un cop fregit el capipota, al qual hem afegit les freixures, els ulls, la melsa i la tinta dels calamars.
7.Aboquem el vi a la paella.
8.Untem bé amb oli els calamars i els posem a la planxa. Els deixem fer i, quan ja estan, els emplatem amb la salsa. Mireu com ens han quedat per dins!