Calamars amb carxofes

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Colomé
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Boig, Sabadell

INGREDIENTS

  • 1/2 kg de calamarsets
  • 2 kg de carxofes
  • 1 tassa de tomàquet concentrat
  • 3 grans d'all
  • julivert
  • oli d'oliva
  • oli de gira-sol
  • sal, farina

PREPARACIÓ

Per començar, talleu les carxofes a quarts, enfarineu-les i fregiu-les en una paella amb oli de gira-sol abundant.

Quan estiguin rosses, retireu-les i reserveu-les en un plat amb paper absorbent.

Per fer la picada, poseu en un bol l'oli d'oliva, el julivert i els grans d'all i tritureu-ho amb el túrmix.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli d'oliva, salteu els calamarsets tallats a trossos. Quan estiguin daurats, afegiu-hi les carxofes, el tomàquet, la picada i deixeu-ho coure durant uns tres minuts.

I ja per acabar, emplateu les carxofes i els calamarsets.
Anar al contingut