Bruixes a la marinera amb musclos de roca

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Manel Marquès
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Suquet de l'Almirall, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    Tan les bruixes com els musclos tenen propietats nutricionals que els converteixen en aliments fonamentals dins del que es considera una alimentació equilibrada i cardiosaludable.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 bruixes
  • 150 g de musclos de roca
  • 2 cebes de Figueres
  • 4 tomàquets de pera madurs
  • picada d'all i julivert
  • 1 fulla de llorer
  • 1 got de vi blanc
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu els musclos en un cassó amb el vi blanc i deixeu-los coure fins que s'obrin. Seguidament, traieu-los la closca i reserveu els musclos i el vi blanc. A continuació, en una cassola amb oli sofregiu la ceba picada. Quan estigui una mica dauradeta, afegiu-hi els tomàquets picats, la picada d'all i julivert i el llorer i deixeu-ho coure uns minuts més. Després, poseu-ho en un bol juntament amb una mica del vi de coure els musclos i tritureu-ho amb el túrmix fins que quedi una salsa ben fina.

Tot seguit, poseu els musclos sobre els filets de bruixa, emboliqueu-los i tanqueu-los amb un escuradents. Després, poseu els rotllets de bruixa en una safata, salpebreu-los, amaniu-los amb oli i deixeu-los coure al forn durant 5 minuts a 180 graus.

I ja per acabar, emplateu la salsa, poseu-hi les bruixes a sobre i amaniu-les amb una mica d'oli d'oliva.
Anar al contingut