Brownie amb nous
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Canal
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona
INGREDIENTS
- 150 g de xocolata extra negra
- 100 g de mantega
- 2 rovells d'ou
- 25 g de sucre
- 2 clares d'ou
- 40 g de sucre
- 30 g de farina
- 70 g de nous
PREPARACIÓ
Foneu la xocolata en un bol al bany maria. Quan estigui a punt, afegiu la mantega desfeta i remeneu-ho bé.
A continuació, poseu els rovells d'ou i una mica de sucre en un bol i bateu-los. Per una altra banda, munteu les clares amb el sucre. Després, barregeu les clares muntades amb els rovells, afegiu-hi la xocolata fosa, les nous trinxades i la farina. Remeneu-ho bé fins a aconseguir una massa homogènia.
Tot seguit, unteu un motlle cilíndric amb mantega i poseu-lo en una plata per anar al forn. Aboqueu-hi la massa del browni a dins i cobriu-ho amb nous. Deixeu-ho coure al forn a 200 graus durant 15 minuts. Finalment, desemmotlleu el brownie i emplateu-lo amb cura.
A continuació, poseu els rovells d'ou i una mica de sucre en un bol i bateu-los. Per una altra banda, munteu les clares amb el sucre. Després, barregeu les clares muntades amb els rovells, afegiu-hi la xocolata fosa, les nous trinxades i la farina. Remeneu-ho bé fins a aconseguir una massa homogènia.
Tot seguit, unteu un motlle cilíndric amb mantega i poseu-lo en una plata per anar al forn. Aboqueu-hi la massa del browni a dins i cobriu-ho amb nous. Deixeu-ho coure al forn a 200 graus durant 15 minuts. Finalment, desemmotlleu el brownie i emplateu-lo amb cura.