Broquetes de fruites
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 4 broquetes:
- 1 llauna de litxis en almívar
- _ de pinya madura
- 1 poma golden
- 1 mango
- 1 plàtan
- 250 g de sucre blanc
- suc d'una taronja
PREPARACIÓ
1. Peleu i talleu tota la fruita, que teniu a temperatura ambient. Feu-ne talls per poder muntar les broquetes.
2. Després, munteu les broquetes amb la fruita i els litxis.
3. Escalfeu una paella al foc i hi daureu les broquetes arrebossades amb sucre. Les aneu girant perquè el caramel es dauri.
4. A continuació, les reserveu en una reixeta per acabar d'enrossir el caramel i el suc de la fruita de la paella, i hi afegiu el suc de taronja i ho deixeu reduir.
5. Poseu la broqueta al plat, amb una bola de gelat de vainilla, per exemple, i amb el caramel pel damunt.
2. Després, munteu les broquetes amb la fruita i els litxis.
3. Escalfeu una paella al foc i hi daureu les broquetes arrebossades amb sucre. Les aneu girant perquè el caramel es dauri.
4. A continuació, les reserveu en una reixeta per acabar d'enrossir el caramel i el suc de la fruita de la paella, i hi afegiu el suc de taronja i ho deixeu reduir.
5. Poseu la broqueta al plat, amb una bola de gelat de vainilla, per exemple, i amb el caramel pel damunt.