Broquetes de fruites

imatge de recurs
  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 4 broquetes:
  • 1 llauna de litxis en almívar
  • _ de pinya madura
  • 1 poma golden
  • 1 mango
  • 1 plàtan
  • 250 g de sucre blanc
  • suc d'una taronja

PREPARACIÓ

1. Peleu i talleu tota la fruita, que teniu a temperatura ambient. Feu-ne talls per poder muntar les broquetes.
2. Després, munteu les broquetes amb la fruita i els litxis.
3. Escalfeu una paella al foc i hi daureu les broquetes arrebossades amb sucre. Les aneu girant perquè el caramel es dauri.
4. A continuació, les reserveu en una reixeta per acabar d'enrossir el caramel i el suc de la fruita de la paella, i hi afegiu el suc de taronja i ho deixeu reduir.
5. Poseu la broqueta al plat, amb una bola de gelat de vainilla, per exemple, i amb el caramel pel damunt.
Anar al contingut