Broquetes de bunyols amb verdures
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a dues persones:
- 8 brots de bròquil verd
- 8 cols de Brussel·les
- 8 brots de coliflor
- 8 patates bullides
- 8 fulles d'estragó
- mostassa
- 10 g llevat químic
- 100 g farina
- 50 g farina de blat de moro
- 1 ou
- 200 cl aigua freda
PREPARACIÓ
1. Barregem un ou amb aigua freda de la nevera. Hi posem fulles d'estragó i una mica de mostassa, i cap a la batedora elèctrica.
2. Ho aboquem tot al bol i ja tenim la massa per on passarem les broquetes. Les fregim en una paella amb oli.
Aquest plat és l'entrant del menú proposat el dijous 20 d'abril; el segon plat es componia d'unes costelletes de cabrit a la milanesa.
2. Ho aboquem tot al bol i ja tenim la massa per on passarem les broquetes. Les fregim en una paella amb oli.
Aquest plat és l'entrant del menú proposat el dijous 20 d'abril; el segon plat es componia d'unes costelletes de cabrit a la milanesa.