Broqueta de tonyina amb soja
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carlos Abellán
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Comerç 24, Barcelona
INGREDIENTS
- 150 g de tonyina
- 1/2 dl de salsa de soja
- 1/2 dl d'oli de gingebre
- cibulet
- mostassa en gra
PREPARACIÓ
Per fer l'oli de gingebre, talleu el gingebre i peleu-lo. Tot seguit, ratlleu-lo i poseu-lo en un bol amb oli.
Escalfeu-lo una mica en un cassó. Quan el retireu del foc, tapeu el cassó amb paper film perquè no perdi l'aroma. A continuació, talleu a daus regulars el llom de tonyina. Després retireu el paper film del cassó i afegiu-hi la salsa de soja en la mateixa proporció que l'oli de gingebre. Aboqueu-ho en un bol i incorporeu-hi els daus de tonyina. Quan hagin passat 5 minuts, retireu els daus de tonyina del bol i poseu-los en una safata. Incorporeu-hi el cibulet trossejat i una mica de mostassa en gra al damunt. Finalment, punxeu els daus amb les broquetes.
Escalfeu-lo una mica en un cassó. Quan el retireu del foc, tapeu el cassó amb paper film perquè no perdi l'aroma. A continuació, talleu a daus regulars el llom de tonyina. Després retireu el paper film del cassó i afegiu-hi la salsa de soja en la mateixa proporció que l'oli de gingebre. Aboqueu-ho en un bol i incorporeu-hi els daus de tonyina. Quan hagin passat 5 minuts, retireu els daus de tonyina del bol i poseu-los en una safata. Incorporeu-hi el cibulet trossejat i una mica de mostassa en gra al damunt. Finalment, punxeu els daus amb les broquetes.