Broqueta de rap amb llagostins
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Andrés Herreros
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Cucanya, Vilanova i la Geltrú
INGREDIENTS
- 4 medallons de rap
- 8 cues de llagostins
- 8 xampinyons
- 1 pebrot vermell
- 2 tomàquets
- 2 grans d'all
- 1/2 l de fumet
- suc d'una llimona
- sal
- pebre
- estragó
- julivert
- oli
PREPARACIÓ
Per començar, claveu en una broqueta la cua de llagostí pelada, el xampinyó sencer, el pebrot, el rap, un altre tros de pebrot, un altre xampinyó i acabeu amb una altra cua de llagostí.
Quan tingueu les broquetes preparades, salpebreu-les i regueu-les amb suc de llimona. Després, incorporeu-hi unes fulles d'estragó i deixeu-ho marinar a la nevera durant dues hores.
Per fer la salsa, daureu uns alls laminats en una paella amb oli. Quan els alls hagin agafat color, incorporeu-hi el tomàquet tallat a daus, sense pell ni llavors. Tot seguit, incorporeu-hi el sucre i el brou de peix i deixeu-ho reduir. Finalment, rectifiqueu-ho de sal.
A continuació, fregiu les broquetes durant 3 minuts per cada banda en una paella amb oli.
I ja per acabar, emplateu les broquetes i tireu-hi una mica de salsa per sobre. Podeu decorar el plat amb julivert i acompanyar-lo amb una mica d'arròs salvatge fregit.
Cal tenir present que el temps d'elaboració de la recepta és de 30 minuts i 2 hores per marinar.
Quan tingueu les broquetes preparades, salpebreu-les i regueu-les amb suc de llimona. Després, incorporeu-hi unes fulles d'estragó i deixeu-ho marinar a la nevera durant dues hores.
Per fer la salsa, daureu uns alls laminats en una paella amb oli. Quan els alls hagin agafat color, incorporeu-hi el tomàquet tallat a daus, sense pell ni llavors. Tot seguit, incorporeu-hi el sucre i el brou de peix i deixeu-ho reduir. Finalment, rectifiqueu-ho de sal.
A continuació, fregiu les broquetes durant 3 minuts per cada banda en una paella amb oli.
I ja per acabar, emplateu les broquetes i tireu-hi una mica de salsa per sobre. Podeu decorar el plat amb julivert i acompanyar-lo amb una mica d'arròs salvatge fregit.
Cal tenir present que el temps d'elaboració de la recepta és de 30 minuts i 2 hores per marinar.