Broqueta de plàtan gratinada
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Pallarès
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Boix de Peramola, Peramola (Lleida)
INGREDIENTS
- 4 plàtans
- sucre
- 80 g de mel
- suc de dues llimones
- 20 g de festucs pelats
PREPARACIÓ
Peleu els plàtans i talleu-los en rodanxes d'un centímetre o centímetre i mig de gruix.
Peleu els plàtans i talleu-los en rodanxes d'un centímetre o centímetre i mig de gruix. Punxeu les rodanxes en una broqueta, cobriu-les amb sucre i cremeu-ho amb un bufador.
A continuació, escalfeu la mel en una paella fins que quedi més líquida. Després, poseu-la en un bol amb el suc de llimona i els festucs picats i remeneu-ho.
I ja per acabar, emplateu la broqueta al mig del plat i poseu la salsa al voltant. Podeu guarnir el plat amb uns maduixots.
Peleu els plàtans i talleu-los en rodanxes d'un centímetre o centímetre i mig de gruix. Punxeu les rodanxes en una broqueta, cobriu-les amb sucre i cremeu-ho amb un bufador.
A continuació, escalfeu la mel en una paella fins que quedi més líquida. Després, poseu-la en un bol amb el suc de llimona i els festucs picats i remeneu-ho.
I ja per acabar, emplateu la broqueta al mig del plat i poseu la salsa al voltant. Podeu guarnir el plat amb uns maduixots.