Brandada de bacallà amb xips de moniato i pebrot vermell

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Quim Casellas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casamar

INGREDIENTS

  • Per a la brandada:
  • 400 g de llom de bacallà
  • 1/2 l d'oli d'oliva
  • All
  • Per al pebrot vermell:
  • 300 g de pebrot vermell
  • 150 g d'oli d'oliva verge
  • Sal i pebre
  • Per al cruixent de moniato:
  • 1 moniato
  • Oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, poseu el pebrot en una safata, amaniu-lo amb oli, sal i pebre i escaliveu-lo al forn durant 10 minuts a 180 graus.

Després, deixeu-lo refredar, peleu-lo, talleu-lo a trossos, poseu-lo en un bol juntament amb oli, sal i pebre i tritureu-lo amb el túrmix.

Per fer la brandada, en un cassó amb oli confiteu l'all i el llom de bacallà a foc suau durant 5 minuts.

Seguidament, tritureu-ho amb el túrmix.

Per fer les xips de moniato, peleu el moniato, talleu-lo en làmines molt fines amb el mateix pelador i fregiu-les en una paella amb oli abundant i ben calent fins que quedin ben daurades.

I ja per acabar, poseu la brandada en un got, cobriu-la amb la salsa de pebrot i guarniu-la amb les xips de moniato per sobre.
Anar al contingut