Brandada de bacallà amb xips de moniato i pebrot vermell
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Casellas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casamar
INGREDIENTS
- Per a la brandada:
- 400 g de llom de bacallà
- 1/2 l d'oli d'oliva
- All
- Per al pebrot vermell:
- 300 g de pebrot vermell
- 150 g d'oli d'oliva verge
- Sal i pebre
- Per al cruixent de moniato:
- 1 moniato
- Oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, poseu el pebrot en una safata, amaniu-lo amb oli, sal i pebre i escaliveu-lo al forn durant 10 minuts a 180 graus.
Després, deixeu-lo refredar, peleu-lo, talleu-lo a trossos, poseu-lo en un bol juntament amb oli, sal i pebre i tritureu-lo amb el túrmix.
Per fer la brandada, en un cassó amb oli confiteu l'all i el llom de bacallà a foc suau durant 5 minuts.
Seguidament, tritureu-ho amb el túrmix.
Per fer les xips de moniato, peleu el moniato, talleu-lo en làmines molt fines amb el mateix pelador i fregiu-les en una paella amb oli abundant i ben calent fins que quedin ben daurades.
I ja per acabar, poseu la brandada en un got, cobriu-la amb la salsa de pebrot i guarniu-la amb les xips de moniato per sobre.
Després, deixeu-lo refredar, peleu-lo, talleu-lo a trossos, poseu-lo en un bol juntament amb oli, sal i pebre i tritureu-lo amb el túrmix.
Per fer la brandada, en un cassó amb oli confiteu l'all i el llom de bacallà a foc suau durant 5 minuts.
Seguidament, tritureu-ho amb el túrmix.
Per fer les xips de moniato, peleu el moniato, talleu-lo en làmines molt fines amb el mateix pelador i fregiu-les en una paella amb oli abundant i ben calent fins que quedin ben daurades.
I ja per acabar, poseu la brandada en un got, cobriu-la amb la salsa de pebrot i guarniu-la amb les xips de moniato per sobre.