Brandada de bacallà amb pebrot escalivat

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pere Planagumà
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Les cols
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bacallà és ric en vitamines del grup B, importants en la formació de glòbuls vermells o el funcionament del sistema nerviós.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 250 g de morro de bacallà esqueixat
  • 250 g de pa de blat de moro
  • 1 pebrot escalivat
  • 1 gra d'all
  • 300 cl d'oli d'oliva verge extra

PREPARACIÓ

Per començar, talleu el pa de blat de moro en llesques ben primes, poseu-les en una safata i deixeu-les torrar al forn durant uns minuts.

A continuació, poseu el bacallà esqueixat i el gra d'all en un cassó amb oli d'oliva i deixeu-ho confitar a foc suau. Quan estigui cuit, escorreu-lo, poseu-lo en un bol i tritureu-lo amb el túrmix.

Tot seguit, poseu en un bol el pebrot escalivat, ja pelat i tallat a trossos, i una mica d'oli d'oliva i tritureu-ho amb el túrmix.

I ja per acabar, poseu una base de salsa de pebrot al centre del plat, feu-hi unes "quenelles" de brandada a sobre, cobriu-les amb les llesquetes de pa, poseu-hi unes altres "quenelles" de brandada a sobre i torneu-les a cobrir amb més llesquetes de pa.
Anar al contingut