Botifarra amb llamàntol
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Barba
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Acontraluz
INGREDIENTS
- 2 kg de llamàntol
- 1/2 kg de botifarra
- 1/2 kg d'escalunyes
- 1/4 de l de brou de vedella
- 50 g de pastanaga
- 50 g de ceba
- 50 g de porro
- 2 grans d'all
- 50 g de pebrot vermell
- 100 g de tomàquet
- 5 cl d'oli verge
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Poseu oli en una cassola i sofregiu-hi el cap del llamàntol tallat per la meitat, la pastanaga a daus, el pebrot també a daus, el tomàquet picat, el porro picat, la ceba picada i la farigola.
Deixeu-ho coure uns 4 o 5 minuts. Després, afegiu-hi l'aigua i deixeu-ho coure 20 o 25 minuts més. Finalment, coleu-ho. A continuació, salteu en una paella amb oli la botifarra i el llamàntol. Afegiu-hi una mica de sal, les escalunyes que prèviament haureu escaldat i saltat i les pinses del llamàntol. Tot seguit, incorporeu-hi el brou de peix, el brou de carn i el pebre. Deixeu-ho reduir. I ja per acabar, emplateu-ho i decoreu-ho amb una mica de farigola.
Deixeu-ho coure uns 4 o 5 minuts. Després, afegiu-hi l'aigua i deixeu-ho coure 20 o 25 minuts més. Finalment, coleu-ho. A continuació, salteu en una paella amb oli la botifarra i el llamàntol. Afegiu-hi una mica de sal, les escalunyes que prèviament haureu escaldat i saltat i les pinses del llamàntol. Tot seguit, incorporeu-hi el brou de peix, el brou de carn i el pebre. Deixeu-ho reduir. I ja per acabar, emplateu-ho i decoreu-ho amb una mica de farigola.