Borratxo de gerds

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pere Arpa
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Ca l'Arpa, Banyoles

INGREDIENTS

  • 1 pa de motlle de brioix
  • 100 g de puré de gerds
  • 100 g d'almívar
  • gerds naturals
  • 1/2 copeta de licor de gerds
  • iogurt d'ovella
  • Per a la melmelada de gerds:
  • gerds i sucre

PREPARACIÓ

Per fer el granissat, poseu en un bol la meitat de l'almívar i del puré de gerds, remeneu-ho bé amb un batedor i poseu-ho al congelador.

Per fer la melmelada, poseu en un cassó els gerds i el sucre i deixeu-ho macerar a la nevera durant 12 hores.

Seguidament, deixeu-ho coure a foc suau fins que aconseguiu una textura de melmelada.Per fer el borratxo de gerds, poseu en un bol la resta de l'almívar i del puré de gerds, el licor, remeneu-ho bé, afegiu-hi el brioix tallat a llesques i deixeu-ho refredar a la nevera durant una estona.

I ja per acabar, emplateu el brioix, cobriu-lo amb els gerds naturals, poseu-hi un caneló de iogurt i un de melmelada al costat i guarniu el plat amb el granissat.
Anar al contingut