Borraines amb mel
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: L'Estany
INGREDIENTS
- 8 borraines
- 2 ous
- 2 cullerades soperes de sucre
- 1 gotet d'aigua
- farina
- raspadura de llimona
- 100 g de mel
- 1 culleradeta de canyella
- oli per fregir
PREPARACIÓ
Poseu en un bol els ous, el sucre, la canyella, l'aigua i la raspadura d'una llimona.
Bateu-ho tot ben bé, i aneu-hi afegint la farina de mica en mica, fins que la massa quedi una mica espessa. Arrebosseu les fulles de borraina amb la massa i fregiu-les en una paella amb força oli calent. Serviu-les cobertes amb una mica de mel, prèviament desfeta al bany maria.
Bateu-ho tot ben bé, i aneu-hi afegint la farina de mica en mica, fins que la massa quedi una mica espessa. Arrebosseu les fulles de borraina amb la massa i fregiu-les en una paella amb força oli calent. Serviu-les cobertes amb una mica de mel, prèviament desfeta al bany maria.