Bloody Mary
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Bloody Mary
- (per a 2 persones)
- 2 branquetes d'api
- 2 gotes de tabasco
- pebre negre mòlt
- 1 pessic de sal d'api
- 3 tomàquets vermells
- aigua
PREPARACIÓ
1. Triem dues copes de còctel i hi tirem un pessic de sal d'api, un altre pessic de pebre negre mòlt i dues gotetes de tabasco a cada copa.
2. Tallem els tomàquets per la meitat i els fiquem a la liquadora per extreure'n el suc.
3. Posem una mica d'aigua en un got gros i hi afegim el suc de tomàquet que hem liquat. Barregem els dos líquids per aclarir el suc de tomàquet.
4. Aboquem la barreja d'aigua i suc de tomàquet a les copes i decorem cada copa amb una branqueta d'api.
2. Tallem els tomàquets per la meitat i els fiquem a la liquadora per extreure'n el suc.
3. Posem una mica d'aigua en un got gros i hi afegim el suc de tomàquet que hem liquat. Barregem els dos líquids per aclarir el suc de tomàquet.
4. Aboquem la barreja d'aigua i suc de tomàquet a les copes i decorem cada copa amb una branqueta d'api.