Bledes amb mongetes i cansalada

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ton Mata
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Ton, Vilafranca del Penedès

INGREDIENTS

  • 1 kg de bledes
  • 1/2 kg de mongetes cuites
  • 1 tall de cansalada
  • 1 gra d'all
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Bulliu les bledes netes i tallades en una olla amb aigua.
Mentrestant, sofregiu en una cassola amb oli uns talls de cansalada i un gra d'all picat. Quan estiguin rossos, afegiu-hi les bledes cuites i escorregudes, i les mongetes cuites. Remeneu-ho tot bé i deixeu-ho coure tot junt uns minuts.

I ja per acabar, emplateu les bledes amb les mongetes i la cansalada i tireu-hi un raig d'oli d'oliva per sobre.
Anar al contingut