Bledes amb mongetes i cansalada
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ton Mata
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Ton, Vilafranca del Penedès
INGREDIENTS
- 1 kg de bledes
- 1/2 kg de mongetes cuites
- 1 tall de cansalada
- 1 gra d'all
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Bulliu les bledes netes i tallades en una olla amb aigua.
Mentrestant, sofregiu en una cassola amb oli uns talls de cansalada i un gra d'all picat. Quan estiguin rossos, afegiu-hi les bledes cuites i escorregudes, i les mongetes cuites. Remeneu-ho tot bé i deixeu-ho coure tot junt uns minuts.
I ja per acabar, emplateu les bledes amb les mongetes i la cansalada i tireu-hi un raig d'oli d'oliva per sobre.
Mentrestant, sofregiu en una cassola amb oli uns talls de cansalada i un gra d'all picat. Quan estiguin rossos, afegiu-hi les bledes cuites i escorregudes, i les mongetes cuites. Remeneu-ho tot bé i deixeu-ho coure tot junt uns minuts.
I ja per acabar, emplateu les bledes amb les mongetes i la cansalada i tireu-hi un raig d'oli d'oliva per sobre.