Bescuit de gelat de torró
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Neus Bellsolà
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Informació nutricional -Obre
Pel ingredients que conté, aquesta recepta és molt rica en vitamina D, imprescindible per l'absorció del calci.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 1 l de crema de llet per muntar
- 6 rovells d'ou
- 300 g de sucre
- 1 barra de torró d'Alacant
- 1/2 barra de torró de Xixona
- 200 g de cobertura de xocolata negra
- 30 g de mantega
PREPARACIÓ
Per començar, poseu els rovells d'ou i la meitat del sucre en un bol i barregeu-ho bé amb la batedora.
A continuació, poseu la crema de llet i l'altra meitat de sucre en un altre bol i munteu-la.
Després, afegiu-hi la barreja de rovells i sucre i remeneu-ho bé. Quan tingueu una massa ben fina, poseu-hi el torró de Xixona i el torró d'Alacant ben esmicolats i remeneu-ho bé.
Seguidament, poseu la barreja en un motllo i deixeu-la al congelador durant 24 hores.
Finalment, desfeu la xocolata negra amb la mantega en un cassó al bany maria.
I ja per acabar, desemmotlleu el bescuit, poseu-lo en una safata i cobriu-lo amb la xocolata fosa.
A continuació, poseu la crema de llet i l'altra meitat de sucre en un altre bol i munteu-la.
Després, afegiu-hi la barreja de rovells i sucre i remeneu-ho bé. Quan tingueu una massa ben fina, poseu-hi el torró de Xixona i el torró d'Alacant ben esmicolats i remeneu-ho bé.
Seguidament, poseu la barreja en un motllo i deixeu-la al congelador durant 24 hores.
Finalment, desfeu la xocolata negra amb la mantega en un cassó al bany maria.
I ja per acabar, desemmotlleu el bescuit, poseu-lo en una safata i cobriu-lo amb la xocolata fosa.