Banda de fruita amb crema
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Canal
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona
INGREDIENTS
- Pasta de full
- Per a la crema:
- ous
- llet
- sucre
- canyella
- fècula de blat de moro
- Fruita variada: maduixes, gerds, maduixots, aranyons, pinya, kiwi...
- 200 g de gelatina de poma (opcional)
PREPARACIÓ
Per començar, talleu la pasta de full en forma de rectangle llarg.
Poseu-la en una plata de forn i deixeu-la coure al forn a 180 graus durant 5 minuts. Després, poseu-hi una mica de sucre per sobre i deixeu-la coure 5 minuts més.
Mentrestant, prepareu una crema tradicional però afegiu-hi més fècula de blat de moro perquè quedi ben espessa.
Quan la pasta de full s'hagi refredat, poseu-hi la crema a sobre i cobriu-la completament amb les fruites tallades.
I ja per acabar, podeu pintar la banda de fruita amb la gelatina de poma perquè quedi més brillant.
Poseu-la en una plata de forn i deixeu-la coure al forn a 180 graus durant 5 minuts. Després, poseu-hi una mica de sucre per sobre i deixeu-la coure 5 minuts més.
Mentrestant, prepareu una crema tradicional però afegiu-hi més fècula de blat de moro perquè quedi ben espessa.
Quan la pasta de full s'hagi refredat, poseu-hi la crema a sobre i cobriu-la completament amb les fruites tallades.
I ja per acabar, podeu pintar la banda de fruita amb la gelatina de poma perquè quedi més brillant.