Bacallà sisona
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Rosa Nonell
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres
- Informació nutricional -Obre
Es font de vitamines del grup B que intervenen en processos de gran importància com la formació de glòbuls vermells.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 4 talls de bacallà de 250 g
- farina
- sal i pebre negre
- Per a la picada:
- 100 g d'ametlles
- 4 grans d'all
- 4 tomàquets de penjar
- pebre vermell
- canyella en pols
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en una safata els tomàquets sencers, els alls i les ametlles i deixeu-los escalivar al forn durant 12 minuts.
Mentrestant, en una cassola amb oli fregiu el bacallà salpebrat i enfarinat. Quan estigui daurat, retireu-lo de la cassola i reserveu-lo sobre paper absorbent.
Per fer la picada, poseu en un bol els tomàquets pelats, els alls, les ametlles, la canyella, el pebre vermell i una mica de sal i tritureu-ho amb el morter. Quan estigui tot ben aixafat, poseu-ho a la cassola on heu fregit el bacallà i deixeu-ho coure un parell de minuts.
I ja per acabar, emplateu el bacallà i cobriu-lo amb la picada.
Mentrestant, en una cassola amb oli fregiu el bacallà salpebrat i enfarinat. Quan estigui daurat, retireu-lo de la cassola i reserveu-lo sobre paper absorbent.
Per fer la picada, poseu en un bol els tomàquets pelats, els alls, les ametlles, la canyella, el pebre vermell i una mica de sal i tritureu-ho amb el morter. Quan estigui tot ben aixafat, poseu-ho a la cassola on heu fregit el bacallà i deixeu-ho coure un parell de minuts.
I ja per acabar, emplateu el bacallà i cobriu-lo amb la picada.