Bacallà sisona

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Rosa Nonell
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres
  • Informació nutricional
    -Obre

    Es font de vitamines del grup B que intervenen en processos de gran importància com la formació de glòbuls vermells.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 talls de bacallà de 250 g
  • farina
  • sal i pebre negre
  • Per a la picada:
  • 100 g d'ametlles
  • 4 grans d'all
  • 4 tomàquets de penjar
  • pebre vermell
  • canyella en pols
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en una safata els tomàquets sencers, els alls i les ametlles i deixeu-los escalivar al forn durant 12 minuts.

Mentrestant, en una cassola amb oli fregiu el bacallà salpebrat i enfarinat. Quan estigui daurat, retireu-lo de la cassola i reserveu-lo sobre paper absorbent.

Per fer la picada, poseu en un bol els tomàquets pelats, els alls, les ametlles, la canyella, el pebre vermell i una mica de sal i tritureu-ho amb el morter. Quan estigui tot ben aixafat, poseu-ho a la cassola on heu fregit el bacallà i deixeu-ho coure un parell de minuts.

I ja per acabar, emplateu el bacallà i cobriu-lo amb la picada.
Anar al contingut