Bacallà fumat al plat amb salsa empordanesa.Papillota fumada al moment amb verat.

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Bacallà fumat al plat amb salsa empordanesa
  • (per a 2 persones)
  • 160 / 180 g de llom de bacallà fumat
  • 1 tomàquet d'amanir
  • 1 ceba de Figueres
  • oli d'oliva verge
  • pebre negre
  • Papillota fumada al moment amb verat
  • (per a 2 persones)
  • 1 verat de 300 g
  • enciam de fulla de roure
  • 1 llenca de cansalada viada fumada
  • 3 avellanes torrades i pelades
  • 1 nap blanc petit

PREPARACIÓ

Bacallà fumat al plat amb salsa empordanesa

1. Comencem posant oli i una mica de pebre en un bol. A continuació, pintem el plat amb aquest oli amb un pinzell.

2. Després, tallem les llenques del peix ben fines. Hi posem una altra capa d'oli al plat amb el peix.

3. Per a la salsa, tallem la ceba i el tomàquet i ho triturem tot. Ara només ens falta abocar-hi l'oli i una mica de sal. Ho barregem tot i posem la salsa que acabem de preparar al mig del plat. I per al toc final, una mica de julivert picat al damunt per donar-li frescor.

Papillota fumada al moment amb verat

1. Primer tallem el nap ben finet. Preparem la papillota amb una base de paper de plata. La tallem amb un ganivet.

2. Tallem l'enciam a la juliana. Hi ratllem les avellanes, tallem la cansalada a daus i salpebrem el peix. A continuació, posem una mica d'oli a la planxa i hi fregim el peix.

3. Ja podem muntar la papillota amb l'enciam i els trossos de cansalada viada fumada. Hi afegim les làmines de nap, el peix i una mica d'avellana picada pel damunt. Anem tancant la papillota!

4. Ara només falta posar-hi fum a dins amb la màquina que ha portat l'Isma. Després tancarem del tot la papillota i cap al forn uns 4 minuts a 200 graus.
Anar al contingut