Bacallà amb peus de porc

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Natàlia Bonilla
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquesta recepta té un perfil en greixos molt interessant per variat i complet, ja que, en conté d'origen animal, procedent de la carn, el peix i l'ou; i d'origen vegetal procedent de l'oliAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g de morro de bacallà
  • 2 peus de porc cuits
  • 2 cebes
  • 2 pebrots verds
  • 3 alls
  • farina
  • 1 raig de crema de llet
  • 1 ou
  • oli d'oliva
  • 300 cl d'oli de gira-sol
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb oli d'oliva abundant confiteu els grans d'all durant uns minuts. Seguidament, retireu-los, reserveu-los i a la mateixa paella confiteu el morro de bacallà, ja enfarinat, a foc suau durant uns 10 minuts.

Després, retireu-lo i reserveu-lo sobre paper absorbent. A continuació, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba tallada a la juliana. Mentrestant, en una altra paella amb una mica d'oli sofregiu el pebrot tallat a la juliana. Tot seguit, en una altra paella amb una mica d'oli salteu els peus de porc ja desossats. Per fer la muselina, poseu en un bol l'ou, els alls confitats tallats a dauets, la sal, el pebre i l'oli de gira-sol i tritureu-ho tot amb el túrmix.

Després, afegiu-hi una mica de crema de llet i remeneu-ho bé.I ja per acabar, poseu un anella al centre del plat, ompliu-lo amb el pebrot, la ceba, els peus de porc i el bacallà tallat a rodanxes, cobriu-lo amb la muselina i deixeu-lo gratinar al forn durant uns minuts. Finalment, traieu l'anella i ja el podeu servir.
Anar al contingut