Bacallà amb peus de porc
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Natàlia Bonilla
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Informació nutricional -Obre
Aquesta recepta té un perfil en greixos molt interessant per variat i complet, ja que, en conté d'origen animal, procedent de la carn, el peix i l'ou; i d'origen vegetal procedent de l'oliAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 500 g de morro de bacallà
- 2 peus de porc cuits
- 2 cebes
- 2 pebrots verds
- 3 alls
- farina
- 1 raig de crema de llet
- 1 ou
- oli d'oliva
- 300 cl d'oli de gira-sol
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb oli d'oliva abundant confiteu els grans d'all durant uns minuts. Seguidament, retireu-los, reserveu-los i a la mateixa paella confiteu el morro de bacallà, ja enfarinat, a foc suau durant uns 10 minuts.
Després, retireu-lo i reserveu-lo sobre paper absorbent. A continuació, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba tallada a la juliana. Mentrestant, en una altra paella amb una mica d'oli sofregiu el pebrot tallat a la juliana. Tot seguit, en una altra paella amb una mica d'oli salteu els peus de porc ja desossats. Per fer la muselina, poseu en un bol l'ou, els alls confitats tallats a dauets, la sal, el pebre i l'oli de gira-sol i tritureu-ho tot amb el túrmix.
Després, afegiu-hi una mica de crema de llet i remeneu-ho bé.I ja per acabar, poseu un anella al centre del plat, ompliu-lo amb el pebrot, la ceba, els peus de porc i el bacallà tallat a rodanxes, cobriu-lo amb la muselina i deixeu-lo gratinar al forn durant uns minuts. Finalment, traieu l'anella i ja el podeu servir.
Després, retireu-lo i reserveu-lo sobre paper absorbent. A continuació, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba tallada a la juliana. Mentrestant, en una altra paella amb una mica d'oli sofregiu el pebrot tallat a la juliana. Tot seguit, en una altra paella amb una mica d'oli salteu els peus de porc ja desossats. Per fer la muselina, poseu en un bol l'ou, els alls confitats tallats a dauets, la sal, el pebre i l'oli de gira-sol i tritureu-ho tot amb el túrmix.
Després, afegiu-hi una mica de crema de llet i remeneu-ho bé.I ja per acabar, poseu un anella al centre del plat, ompliu-lo amb el pebrot, la ceba, els peus de porc i el bacallà tallat a rodanxes, cobriu-lo amb la muselina i deixeu-lo gratinar al forn durant uns minuts. Finalment, traieu l'anella i ja el podeu servir.