Bacallà amb patates

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Clotet
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Tuset, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bacallà és ric en proteïnes, àcids grassos insaturats omega-3, aquests greix combat els efectes perjudicials del "colesterol dolent" beneficiant al sistema circulatori i la salut en general.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 600 g de morro de bacallà tallat a daus grossos
  • 600 g de patates
  • 1 ceba mitjana
  • 1 bitxo
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • 1 cullerada de farina
  • 1 raig de vi blanc sec
  • 2 grans d'all
  • aigua
  • sal
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli fregiu el morro de bacallà ja enfarinat.
Quan estigui ben ros, retireu-lo i reserveu-lo sobre paper absorbent.A continuació, en un cassó amb una mica d'oli sofregiu l'all i la ceba picats. Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi el bitxo, les patates pelades i tallades a daus, i deixeu-ho coure durant 10 minuts. Seguidament, poseu-hi el pebre vermell, la sal, el vi blanc, l'aigua, un all picat, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure durant 10 minuts més. Finalment, afegiu-hi el morro de bacallà i deixeu-ho coure tot junt durant 3 minuts més.I ja per acabar, emplateu el bacallà amb les patates.
Anar al contingut