Bacallà amb ceba i pebrot verd confitats
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Albert Asin Bayen
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Bar Pinotxo, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 talls de bacallà remullat
- 2 pebrots verds tallats a tires
- 2 cebes tallades a rodanxes
- oli
- sal
- sucre
- farina
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli en una olla i afegiu-hi la ceba i el pebrot.
Deixeu-ho coure a foc lent durant 10 minuts. Seguidament, afegiu-hi la sal i el sucre.A continuació, enfarineu el bacallà i fregiu-lo en una paella amb oli. Finalment, emplateu el bacallà, la ceba i el pebrot.
Deixeu-ho coure a foc lent durant 10 minuts. Seguidament, afegiu-hi la sal i el sucre.A continuació, enfarineu el bacallà i fregiu-lo en una paella amb oli. Finalment, emplateu el bacallà, la ceba i el pebrot.