Bacallà amb ceba confitada amb mel
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Roig Robí, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 talls de morro de bacallà dessalat (de 200 g cada un)
- 2 cebes grosses
- 4 cullerades de mel
- 4 cullerades de pinyons
- oli
PREPARACIÓ
Per començar confiteu la ceba amb oli a foc baix durant 1 hora.
Mentrestant torreu els pinyons, i quan la ceba estigui ben confitada, els hi afegiu juntament amb la mel. Remeneu-ho i passats uns minuts reserveu-ho. D'altra banda poseu el bacallà en una cassola amb força oli calent i deixeu-lo uns 8 minuts fora del foc, així quedarà confitat i ben ros. Quan munteu el plat, poseu el bacallà en el plat i pel damunt el confitat de ceba, pinyons i mel. Acompanyeu-lo amb el puré de bròquil (bullit, escorregut i triturat amb oli i mantega).
Mentrestant torreu els pinyons, i quan la ceba estigui ben confitada, els hi afegiu juntament amb la mel. Remeneu-ho i passats uns minuts reserveu-ho. D'altra banda poseu el bacallà en una cassola amb força oli calent i deixeu-lo uns 8 minuts fora del foc, així quedarà confitat i ben ros. Quan munteu el plat, poseu el bacallà en el plat i pel damunt el confitat de ceba, pinyons i mel. Acompanyeu-lo amb el puré de bròquil (bullit, escorregut i triturat amb oli i mantega).