Bacallà amb ceba confitada amb mel

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Roig Robí, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 talls de morro de bacallà dessalat (de 200 g cada un)
  • 2 cebes grosses
  • 4 cullerades de mel
  • 4 cullerades de pinyons
  • oli

PREPARACIÓ

Per començar confiteu la ceba amb oli a foc baix durant 1 hora.
Mentrestant torreu els pinyons, i quan la ceba estigui ben confitada, els hi afegiu juntament amb la mel. Remeneu-ho i passats uns minuts reserveu-ho. D'altra banda poseu el bacallà en una cassola amb força oli calent i deixeu-lo uns 8 minuts fora del foc, així quedarà confitat i ben ros. Quan munteu el plat, poseu el bacallà en el plat i pel damunt el confitat de ceba, pinyons i mel. Acompanyeu-lo amb el puré de bròquil (bullit, escorregut i triturat amb oli i mantega).
Anar al contingut