Bacallà amb arròs de patata

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Herrera
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Manairó, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g de morro de bacallà dessalat
  • 200 g de penca de bacallà dessalat
  • 600 g de patata Mona Lisa
  • 1 tassa d'oli d'oliva verge
  • 2 alls
  • 1/2 bitxo
  • brins de safrà
  • 1 cullerada de pebre vermell de la Vera
  • 1/4 de l d'aigua mineral
  • sal i farina

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb oli abundant fregiu el morro de bacallà, enfarinat, fins que estigui ben daurat.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli sofregiu els alls laminats i els bitxos.

Quan estiguin rossos, retireu-los, reserveu-los, i a la mateixa paella sofregiu la patata, ja pelada i tallada a dauets molt petits, i la penca de bacallà tallada a daus.

Després, afegiu-hi l'aigua mineral, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot durant uns 5 minuts.

Seguidament, afegiu-hi el morro de bacallà i el safrà, i deixeu-ho coure un parell de minuts més.

Per fer l'oli d'alls i bitxo, poseu en un bol els alls i els bitxos que havíeu sofregit abans, l'oli i el pebre vermell i remeneu-ho tot bé.
Anar al contingut