Bacallà amb alls tendres i botifarra negra

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Rosa Nonell
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres

INGREDIENTS

  • 1 kg de morro de bacallà
  • 4 manats d'alls tendres
  • 2 patates
  • 2 botifarres negres
  • farina blanca
  • oli
  • sal
  • pebre
  • allioli

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli en un cassó i coueu-hi els alls tendres picats a foc lent amb una mica de sal i pebre.
Mentrestant, poseu les patates bullides i tallades en rodanxes en una safata pel forn. Poseu-hi una mica d'allioli i una mica de botifarra esmicolada per sobre. Després, deixeu-ho coure al forn durant 2 minuts a 140 graus. A continuació, fregiu el bacallà enfarinat en una paella amb abundant oli calent. Quan ja estigui fet, deixeu-lo escórrer en un plat amb una mica de paper de cuina. Tot seguit, poseu els alls en una paella, afegiu-hi la botifarra esmicolada, la sal i el pebre. I ja per acabar, emplateu les patates, el bacallà i per sobre del bacallà poseu-hi els alls amb la botifarra.
Anar al contingut