Bacallà amb alls tendres i botifarra negra
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Rosa Nonell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres
INGREDIENTS
- 1 kg de morro de bacallà
- 4 manats d'alls tendres
- 2 patates
- 2 botifarres negres
- farina blanca
- oli
- sal
- pebre
- allioli
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli en un cassó i coueu-hi els alls tendres picats a foc lent amb una mica de sal i pebre.
Mentrestant, poseu les patates bullides i tallades en rodanxes en una safata pel forn. Poseu-hi una mica d'allioli i una mica de botifarra esmicolada per sobre. Després, deixeu-ho coure al forn durant 2 minuts a 140 graus. A continuació, fregiu el bacallà enfarinat en una paella amb abundant oli calent. Quan ja estigui fet, deixeu-lo escórrer en un plat amb una mica de paper de cuina. Tot seguit, poseu els alls en una paella, afegiu-hi la botifarra esmicolada, la sal i el pebre. I ja per acabar, emplateu les patates, el bacallà i per sobre del bacallà poseu-hi els alls amb la botifarra.
Mentrestant, poseu les patates bullides i tallades en rodanxes en una safata pel forn. Poseu-hi una mica d'allioli i una mica de botifarra esmicolada per sobre. Després, deixeu-ho coure al forn durant 2 minuts a 140 graus. A continuació, fregiu el bacallà enfarinat en una paella amb abundant oli calent. Quan ja estigui fet, deixeu-lo escórrer en un plat amb una mica de paper de cuina. Tot seguit, poseu els alls en una paella, afegiu-hi la botifarra esmicolada, la sal i el pebre. I ja per acabar, emplateu les patates, el bacallà i per sobre del bacallà poseu-hi els alls amb la botifarra.