Bacallà al forn amb pernil i tomàquet
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Bacallà al forn amb pernil i tomàquet
- (per a 2 persones)
- 2 talls de bacallà (200 g)
- 100 g de pernil serrà
- julivert
- all
- pebre vermell
- 2 tomàquets d'amanir
- patates del platillo
- pell del bacallà
PREPARACIÓ
1.Preparem en una safata una base de tomàquet ratllat amanit amb oli d'oliva.
2.Posem el bacallà amb paper de cuina perquè n'absorbeixi l'excés d'aigua. El posem a sobre del pernil. Hi afegim una rodanxa de tomàquet al damunt i ho emboliquem.
4.Bullim les patates, i un cop pelades, posem les rodanxes embolicades a la safata, amb el tomàquet.
5.Hi afegim pebre vermell dolç, sal gruixuda, i el posem directament al forn uns 150 graus durant 10 minuts.
6.Fregim les patates, tallem la pell del bacallà i el julivert ben petit.
7.Posem a la paella els trossos de pell.
8.Traiem el bacallà del forn.
2.Posem el bacallà amb paper de cuina perquè n'absorbeixi l'excés d'aigua. El posem a sobre del pernil. Hi afegim una rodanxa de tomàquet al damunt i ho emboliquem.
4.Bullim les patates, i un cop pelades, posem les rodanxes embolicades a la safata, amb el tomàquet.
5.Hi afegim pebre vermell dolç, sal gruixuda, i el posem directament al forn uns 150 graus durant 10 minuts.
6.Fregim les patates, tallem la pell del bacallà i el julivert ben petit.
7.Posem a la paella els trossos de pell.
8.Traiem el bacallà del forn.