Bacallà a la planxa, estofat de bolets i espàrrecs

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Lacambra
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Catalina, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    Elaboració baixa en calories i en greixos, i rica en fibra. Per aquestes característiques és molt recomanable per a persones que segueixen dieta d'aprimament.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 lloms de bacallà de 150 g
  • 1 patata
  • 8 espàrrecs verds
  • 100 g de bolets de temporada
  • 2 grans d'all
  • salsa de soja
  • oli
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, emboliqueu una patata amb paper de plata i deixeu-la coure al forn durant 30 o 45 minuts a 180 graus.
Després, desemboliqueu-la i talleu-la a trossos.A continuació, daureu uns grans d'all en un cassó amb una mica d'oli. Quan hagin agafat color, incorporeu-hi la patata cuita, els espàrrecs tallats, els bolets i una mica de sal. Quan estigui tot ben daurat, afegiu-hi aigua i una mica de salsa de soja i deixeu-ho estofar tot junt durant 10 o 15 minuts.Tot seguit, marqueu el bacallà en una paella amb una mica d'oli, començant per la banda de la pell.I ja per acabar, emplateu l'estofat i poseu-hi el bacallà a sobre.
Anar al contingut