Bacallà a la llauna amb verdures

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Sergi de Meià
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Monvínic

INGREDIENTS

  • 1 kg de morro de bacallà
  • 150 g de pèsols
  • 180 g de favetes
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • 2 grans d'all
  • 1/4 de l d'oli
  • 1 cullerada de farina de blat
  • 8 pastanagues petites
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb oli abundant i ben calent fregiu el morro de bacallà enfarinat durant un parell o tres de minuts.

Després, retireu-lo del cassó i reserveu-lo sobre paper absorbent.

A continuació, en un cassó amb una mica d'oli fregiu l'all laminat.Quan estigui ben daurat, deixeu-ho refredar una mica, afegiu-hi el pebre vermell i remeneu-ho bé.

Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli, salteu els pèsols, les favetes i les pastanagues senceres.

Quan estiguin dauradetes, afegiu-hi una mica d'aigua, rectifiqueu-ho de sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure un parell de minuts més. Finalment, poseu el bacallà en una safata i escalfeu-lo una mica al forn.

I ja per acabar, emplateu el bacallà, cobriu-lo amb la salsa d'oli, all i pebre vermell i poseu-hi les verduretes saltades al voltant.
Anar al contingut