Bacallà a la llauna amb verdures
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sergi de Meià
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Monvínic
INGREDIENTS
- 1 kg de morro de bacallà
- 150 g de pèsols
- 180 g de favetes
- 1 cullerada de pebre vermell
- 2 grans d'all
- 1/4 de l d'oli
- 1 cullerada de farina de blat
- 8 pastanagues petites
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb oli abundant i ben calent fregiu el morro de bacallà enfarinat durant un parell o tres de minuts.
Després, retireu-lo del cassó i reserveu-lo sobre paper absorbent.
A continuació, en un cassó amb una mica d'oli fregiu l'all laminat.Quan estigui ben daurat, deixeu-ho refredar una mica, afegiu-hi el pebre vermell i remeneu-ho bé.
Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli, salteu els pèsols, les favetes i les pastanagues senceres.
Quan estiguin dauradetes, afegiu-hi una mica d'aigua, rectifiqueu-ho de sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure un parell de minuts més. Finalment, poseu el bacallà en una safata i escalfeu-lo una mica al forn.
I ja per acabar, emplateu el bacallà, cobriu-lo amb la salsa d'oli, all i pebre vermell i poseu-hi les verduretes saltades al voltant.
Després, retireu-lo del cassó i reserveu-lo sobre paper absorbent.
A continuació, en un cassó amb una mica d'oli fregiu l'all laminat.Quan estigui ben daurat, deixeu-ho refredar una mica, afegiu-hi el pebre vermell i remeneu-ho bé.
Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli, salteu els pèsols, les favetes i les pastanagues senceres.
Quan estiguin dauradetes, afegiu-hi una mica d'aigua, rectifiqueu-ho de sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure un parell de minuts més. Finalment, poseu el bacallà en una safata i escalfeu-lo una mica al forn.
I ja per acabar, emplateu el bacallà, cobriu-lo amb la salsa d'oli, all i pebre vermell i poseu-hi les verduretes saltades al voltant.