Bacallà a l'estil dels monjos de Poblet
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 400 g de penca de bacallà
- 50 g de mel de flors
- 25 g de pinyons de pi torrats
- 100 ml de crema de llet
- farina
- oli d'oliva per fregir
PREPARACIÓ
1. Tallem el bacallà, l'enfarinem i el fregim.
2. En dues cassoletes hi posem una mica de mel, els talls de bacallà, hi afegim pinyons i una mica de crema de llet.
3. Per acabar, ho posem al forn a 200 graus durant 8 minuts.
Al menú del 21 d'abril aquest plat s'acompanya d'un tàrtar de bacallà amb kiwi com a entrant.
2. En dues cassoletes hi posem una mica de mel, els talls de bacallà, hi afegim pinyons i una mica de crema de llet.
3. Per acabar, ho posem al forn a 200 graus durant 8 minuts.
Al menú del 21 d'abril aquest plat s'acompanya d'un tàrtar de bacallà amb kiwi com a entrant.