Assortit de formatges de la terra
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Avui presentem un vi blanc, el CÈRVOLES per acompanyar quatre formatges :
- - el Tou dels Til·lers, fet amb llet crua de vaca dels Pirineus
- - el Cingles de Bertí, fet amb llet crua de vaca de Llavina, Osona
- - el Suau de Clua, fet amb llet crua de cabra de Clua, Lleida
- - el Muntanyola, fet amb llet crua d'ovella
PREPARACIÓ
Talleu uns trossos de cada un dels formatges, prepareu una mica de pa i a passar-ho bé !
Mengeu poc a poc, fruiu del gust del vi, dels formatges i de la companyia, si en teniu, i, en acabar, aneu a fer una bona passejada.
Mengeu poc a poc, fruiu del gust del vi, dels formatges i de la companyia, si en teniu, i, en acabar, aneu a fer una bona passejada.