Assortit de closques amb Chardonnay
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: David Mejías
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cap sa sal, Barcelona
INGREDIENTS
- 200 g de cloïsses
- 200 g de musclos
- 200 g d'escopinyes
- 200 g de cargols de punxes
- 200 g de tallarines
- 2 tomàquets
- 1 porro
- 4 grans d'all
- 1 copa de vi blanc (Chardonnay)
- oli
- sal
PREPARACIÓ
Bulliu els cargols de punxes en un cassó amb aigua durant 5 minuts.
Mentrestant, sofregiu els tomàquets picats, pelats i sense llavors, el porro picat i l'all també picat en una paella amb una mica d'oli. Deixeu que tot s'enrosseixi una mica. Després, afegiu-hi els cargols de punxes que heu bullit, les cloïsses, els musclos, les tallarines, les escopinyes i el vi blanc. Deixeu-ho coure fins que les closques s'obrin i ja ho podreu emplatar.
Mentrestant, sofregiu els tomàquets picats, pelats i sense llavors, el porro picat i l'all també picat en una paella amb una mica d'oli. Deixeu que tot s'enrosseixi una mica. Després, afegiu-hi els cargols de punxes que heu bullit, les cloïsses, els musclos, les tallarines, les escopinyes i el vi blanc. Deixeu-ho coure fins que les closques s'obrin i ja ho podreu emplatar.