Assortit de closques amb Chardonnay

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: David Mejías
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cap sa sal, Barcelona

INGREDIENTS

  • 200 g de cloïsses
  • 200 g de musclos
  • 200 g d'escopinyes
  • 200 g de cargols de punxes
  • 200 g de tallarines
  • 2 tomàquets
  • 1 porro
  • 4 grans d'all
  • 1 copa de vi blanc (Chardonnay)
  • oli
  • sal

PREPARACIÓ

Bulliu els cargols de punxes en un cassó amb aigua durant 5 minuts.
Mentrestant, sofregiu els tomàquets picats, pelats i sense llavors, el porro picat i l'all també picat en una paella amb una mica d'oli. Deixeu que tot s'enrosseixi una mica. Després, afegiu-hi els cargols de punxes que heu bullit, les cloïsses, els musclos, les tallarines, les escopinyes i el vi blanc. Deixeu-ho coure fins que les closques s'obrin i ja ho podreu emplatar.
Anar al contingut