Arrossejat de fideus per a celíacs
- Programa: Al vostre gust
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 1 rap (o escórpora, calamars, sípia...)
- oli
- julivert picat
- tinta de calamar
- 1 kg de fideus d'arròs
- 1 got de vi blanc
- 1 litre de fumet
PREPARACIÓ
1. Talleu a trossets el peix que més us agradi i salteu-lo a la cassola amb una mica d'oli fins que s'enrosseixi una mica. Reserveu-lo.
2. A la mateixa cassola, sofregiu-hi la ceba i els grans d'all ben picats. Poseu-hi un polsim de julivert picat i una mica de tinta de calamar per donar-hi color i aroma.
3. Afegiu-hi el peix i, després, el got de vi blanc. Deixeu-ho reduir.
4. Talleu els fideus d'arròs amb unes tisores i afegiu-los a la cassola. Poseu-ho a foc lent durant dos minuts i remeneu-ho.
5. Mulleu-ho amb un fumet (pot estar fet amb les mateixes espines del peix) fins que ho cobreixi bé i poseu la cassola al forn a 200º durant 5 minuts fins que s'hagi begut el líquid.
6. Rectifiqueu-ho de sal.
7. Abans de servir-ho, hi podeu posar una picada d'all i julivert o una mica d'allioli negat pel damunt.
2. A la mateixa cassola, sofregiu-hi la ceba i els grans d'all ben picats. Poseu-hi un polsim de julivert picat i una mica de tinta de calamar per donar-hi color i aroma.
3. Afegiu-hi el peix i, després, el got de vi blanc. Deixeu-ho reduir.
4. Talleu els fideus d'arròs amb unes tisores i afegiu-los a la cassola. Poseu-ho a foc lent durant dos minuts i remeneu-ho.
5. Mulleu-ho amb un fumet (pot estar fet amb les mateixes espines del peix) fins que ho cobreixi bé i poseu la cassola al forn a 200º durant 5 minuts fins que s'hagi begut el líquid.
6. Rectifiqueu-ho de sal.
7. Abans de servir-ho, hi podeu posar una picada d'all i julivert o una mica d'allioli negat pel damunt.