Arrossejat amb calamar

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Margaret Nofre
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Sant Carles, Tortosa

INGREDIENTS

  • 400 g d'arròs
  • 400 g de calamars
  • 300 g de ceba
  • fumet de peix
  • 1 gra d'all
  • oli d'oliva
  • pebre negre
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu una cassola amb oli abundant al foc.
Rossegeu-hi l'arròs fins que quedi ben daurat. Després retireu l'oli que us sobri de la cassola, afegiu-hi la ceba i aneu-ho remenant. Llavors incorporeu-hi el calamar tallat a rodanxes i continueu-ho remenant durant uns 4 minuts. Passat aquest temps, afegiu-hi el fumet de peix calent, saleu-ho i deixeu-ho bullir a foc viu durant 10 o 12 minuts. Mentrestant, poseu un all trinxat en un morter i piqueu-lo. Afegiu-hi un ou i prepareu l'allioli. Quan l'arròs estigui a punt, retireu-lo del foc i deixeu-lo reposar uns dos minuts.
Anar al contingut