Arròs venere i bomba amb formatge i calamarsons
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Nicolau
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Rosal 34, Barcelona
- Informació nutricional -Obre
Elaboració especialment rica en calci, mineral necessari per als óssos i la contracció muscular.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 100 g d'arròs venere (negre)
- 100 g d'arròs bomba
- 100 g de calamarsons
- 100 g de formatge Comté
- 1 got de nata líquida
- 1 gotet de llet
- sal fumada
- sal comuna
PREPARACIÓ
Per començar, poseu l'arròs venere en un cassó amb aigua i deixeu-lo coure durant 45 minuts.
Mentrestant, poseu l'arròs bomba en un cassó amb llet i deixeu-lo coure també durant 45 minuts.
Seguidament, afegiu-hi la nata líquida i el formatge Comté ratllat i remeneu-ho bé durant un parell de minuts. A continuació, poseu-hi l'arròs venere i torneu-ho a remenar tot.
Tot seguit, en una paella sense oli salteu els calamarsons ja salats.
I ja per acabar, emplateu l'arròs, poseu-hi els calamarsons a sobre i guarniu el plat amb una mica de sal fumada i formatge ratllat.
Mentrestant, poseu l'arròs bomba en un cassó amb llet i deixeu-lo coure també durant 45 minuts.
Seguidament, afegiu-hi la nata líquida i el formatge Comté ratllat i remeneu-ho bé durant un parell de minuts. A continuació, poseu-hi l'arròs venere i torneu-ho a remenar tot.
Tot seguit, en una paella sense oli salteu els calamarsons ja salats.
I ja per acabar, emplateu l'arròs, poseu-hi els calamarsons a sobre i guarniu el plat amb una mica de sal fumada i formatge ratllat.