Arròs Pessets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Pessets
INGREDIENTS
- 4 tasses d'arròs
- 250 g de carreretes tendres
- 250 g de ceps
- 4 trossos de costella
- 1/2 colomí confitat
- 1/2 ceba
- brou de carn
- oli del confitat
- sal i pebre
PREPARACIÓ
En una paella amb una mica d'oli, fregiu la ceba trinxada fins que quedi transparent.
Un cop cuita, afegiu-hi el brou i el confitat de costella i de colomí. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les carreretes i els ceps trossejats. Afegiu-hi, si cal, una mica més de brou, rectifiqueu-ho de sal, i tireu-hi l'arròs. Deixeu-lo al foc durant 15 minuts, i després acabeu-lo de coure al forn, durant 5 minuts i a 200 graus.
Un cop cuita, afegiu-hi el brou i el confitat de costella i de colomí. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les carreretes i els ceps trossejats. Afegiu-hi, si cal, una mica més de brou, rectifiqueu-ho de sal, i tireu-hi l'arròs. Deixeu-lo al foc durant 15 minuts, i després acabeu-lo de coure al forn, durant 5 minuts i a 200 graus.