Arròs negre

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gemma Biosca
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els musclos destaquen nutricionalment pel seu contingut de iode i de ferro, nutrients essencials per al bon funcionament de l'organisme.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones:
  • 560 g d'arròs bomba
  • 1.680 ml de caldo Aneto per a arròs negre
  • 4 sípies mitjanes netes
  • 1/2 kg de musclos
  • oli d'oliva verge extra
  • sal
  • Per a l'allioli:
  • 1 all
  • 150 ml d'oli d'oliva
  • 1 ou
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, posem el caldo en una olla i l'escalfem. Tallem la sípia, que ja estarà neta, a tires. Posem una paella al foc amb oli. Quan està calent, hi posem la sípia. La tapem i deixem que cogui a foc lent uns 5 o 7 minuts.

Mentrestant, posem els musclos en una cassoleta amb un dit d'aigua. Els coem fins que s'obrin, uns 10 minuts. Els reservem.

Preparem l'allioli. En un pot, posem l'oli, la sal, l'all i l'ou. Ho barregem tot amb el túrmix. Afegim a la paella de la sípia, l'arròs. Ho remenem. Hi afegim el brou per a arròs negre que hem escalfat. Deixem que es cogui a foc mig durant 20 minuts. Tapem la paella i esperem 10 minuts abans de servir.

Servim l'arròs amb l'allioli.
Anar al contingut