Arròs de vinya
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Lluís Viñas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Molí de Cal Tof, El Vendrell
INGREDIENTS
- 400 g d'arròs
- 150 g de costella de porc
- 1/4 de pollastre
- 1/4 de conill
- 1 ceba
- 3 tomàquets
- 1 l de brou de carn
- 1/2 pebrot vermell
- mongetes verdes
- porro
- coliflor
- carxofes
- oli
- sal Per a la picada:
- safrà
- all
- julivert
PREPARACIÓ
Per començar, salpebreu i sofregiu la carn de porc, de pollastre i de conill en una cassola amb una mica d'oli.
Després, afegiu-hi la ceba, el pebrot vermell, el porro, el pebrot verd i la coliflor. Deixeu que es sofregeixin bé. Per fer la picada, poseu all i julivert trinxat en un morter, incorporeu-hi el safrà i la sal, i piqueu-ho. A continuació, afegiu-hi l'arròs, el sofregit, que prèviament haureu preparat amb tomàquet, ceba, llorer i un os de pernil, i un brou de carn i deixeu-ho coure un parell de minuts. Després, incorporeu-hi la picada i deixeu-ho coure al forn 10 minuts més.
Després, afegiu-hi la ceba, el pebrot vermell, el porro, el pebrot verd i la coliflor. Deixeu que es sofregeixin bé. Per fer la picada, poseu all i julivert trinxat en un morter, incorporeu-hi el safrà i la sal, i piqueu-ho. A continuació, afegiu-hi l'arròs, el sofregit, que prèviament haureu preparat amb tomàquet, ceba, llorer i un os de pernil, i un brou de carn i deixeu-ho coure un parell de minuts. Després, incorporeu-hi la picada i deixeu-ho coure al forn 10 minuts més.