Arròs de quatre carns

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Clotet
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Paco Meralgo, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g d'arròs bomba
  • 300 g de costella de porc
  • 300 g de conill
  • 300 g de pollastre
  • 100 g de pernil
  • 200 g de botifarra
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets madurs
  • 4 grans d'all
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 pebrot verd
  • 1/2 carbassó petit
  • 2 carxofes
  • 2 espàrrecs verds
  • 100 g de mongetes verdes
  • oli d'oliva, sal
  • brou de carn i d'aviram

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb oli sofregiu la costella de porc, el conill, el pollastre i la botifarra, tot tallat a trossos petits.

Quan estiguin daurats, afegiu-hi la ceba picada, els alls picats i els pebrots tallats a dauets.

Quan la ceba estigui rossa, poseu-hi el tomàquet picat, rectifiqueu de sal i deixeu-ho coure 5 minuts més.

Tot seguit, afegiu-hi el pernil picat, el carbassó tallat a rodanxes, els espàrrecs tallats a rodanxes, la mongeta tallada a daus i la carxofa tallada a quarts, i deixeu-ho coure tot durant un parell de minuts.

Finalment, afegiu-hi l'arròs i el brou, i deixeu-ho coure durant 20 minuts més.
Anar al contingut