Arròs de l'hort

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel Miralles, Horta de Sant Joan

INGREDIENTS

  • 400 g d'arròs
  • 1 conill
  • 1 ceba
  • 250 g de cargols
  • 100 g de bajoques
  • 200 g de patates
  • 150 g de carabassó
  • 4 flors de carabassera
  • 200 g de tomàquets madurs
  • 4 grans d'all
  • 1 l d'aigua
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Fregiu el conill trossejat en una paella amb oli calent.
Quan ja estigui una mica ros, afegiu-hi la ceba i els alls trinxats. Deixeu-los daurar una mica i tireu-hi 2 cullerades de sofegit de tomàquet, o de tomàquet ratllat. Remeneu-ho ben bé i afegiu-hi les verdures: les bajoques tallades a trossos, i els carabassons i les patates tallats a daus petits. Remeneu les verdures i tireu-hi l'arròs. Deixeu-lo sofregir uns 5 minuts i ja podeu abocar-hi l'aigua bullent, després saleu-ho. L'arròs ha de coure uns 20 minuts i, quan estigui a mitja cocció, poseu-hi les flors de carabassera.
Anar al contingut