Arròs de l'hort
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Miralles, Horta de Sant Joan
INGREDIENTS
- 400 g d'arròs
- 1 conill
- 1 ceba
- 250 g de cargols
- 100 g de bajoques
- 200 g de patates
- 150 g de carabassó
- 4 flors de carabassera
- 200 g de tomàquets madurs
- 4 grans d'all
- 1 l d'aigua
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Fregiu el conill trossejat en una paella amb oli calent.
Quan ja estigui una mica ros, afegiu-hi la ceba i els alls trinxats. Deixeu-los daurar una mica i tireu-hi 2 cullerades de sofegit de tomàquet, o de tomàquet ratllat. Remeneu-ho ben bé i afegiu-hi les verdures: les bajoques tallades a trossos, i els carabassons i les patates tallats a daus petits. Remeneu les verdures i tireu-hi l'arròs. Deixeu-lo sofregir uns 5 minuts i ja podeu abocar-hi l'aigua bullent, després saleu-ho. L'arròs ha de coure uns 20 minuts i, quan estigui a mitja cocció, poseu-hi les flors de carabassera.
Quan ja estigui una mica ros, afegiu-hi la ceba i els alls trinxats. Deixeu-los daurar una mica i tireu-hi 2 cullerades de sofegit de tomàquet, o de tomàquet ratllat. Remeneu-ho ben bé i afegiu-hi les verdures: les bajoques tallades a trossos, i els carabassons i les patates tallats a daus petits. Remeneu les verdures i tireu-hi l'arròs. Deixeu-lo sofregir uns 5 minuts i ja podeu abocar-hi l'aigua bullent, després saleu-ho. L'arròs ha de coure uns 20 minuts i, quan estigui a mitja cocció, poseu-hi les flors de carabassera.