Arròs de gessamí
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Roger Martínez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Mifanera, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g d'arròs de gessamí
- 1 kiwi
- 1 mango
- 40 g de litxis
- 40 g de pinya
- 1 cullerada de vinagre d'arròs
- 1 cullerada de sake
- 1 cullerada de soja líquida
- oli d'oliva
- 4 fulles de menta
- sal i sucre
PREPARACIÓ
Per començar, renteu l'arròs tres vegades sota l'aixeta.
Després, bulliu-lo i deixeu-lo refredar. Mentrestant, peleu les mangos, la pinya i els kiwis i talleu-los en daus petits.
A continuació, poseu oli en una paella calenta i salteu-hi l'arròs una mica. Afegiu-hi el sucre, la sal, el sake, la soja, el vinagre d'arròs, les fruites tallades a daus i els litxis també tallats ben petits. Remeneu-ho bé i salteu-ho. Tot seguit, poseu-hi les fulles de menta picada, torneu-ho a remenar i ja ho podreu emplatar.
Després, bulliu-lo i deixeu-lo refredar. Mentrestant, peleu les mangos, la pinya i els kiwis i talleu-los en daus petits.
A continuació, poseu oli en una paella calenta i salteu-hi l'arròs una mica. Afegiu-hi el sucre, la sal, el sake, la soja, el vinagre d'arròs, les fruites tallades a daus i els litxis també tallats ben petits. Remeneu-ho bé i salteu-ho. Tot seguit, poseu-hi les fulles de menta picada, torneu-ho a remenar i ja ho podreu emplatar.