Arròs de conill amb múrgoles
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Borja Sierra
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Granja Elena, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 conill
- 1 ceba grossa
- 3 grans d'all
- 1 pebrot verd
- 2 nyores
- 1 tomàquet fregit
- 5 tasses d'arròs bomba
- 1 l de brou de carn
- 150 g de múrgoles
- 1/2 kg de cargols
- 2 branquetes de romaní
- oli d'oliva extra verge
- sal i pebre negre
- safrà
PREPARACIÓ
Per començar, en una cassola amb oli fregiu el conill tallat a trossos i salpebrat. Quan estiguin ben daurats, retireu-los i reserveu-los.
Seguidament, a la mateixa cassola, sofregiu els grans d'all i la ceba picada a foc suau durant un parell de minuts.
Després, afegiu-hi el pebrot verd picat. Quan estigui daurat, poseu-hi el tomàquet fregit, la polpa de les nyores, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts.
A continuació, afegiu-hi el conill i l'arròs i deixeu-ho coure durant 5 minuts.
Tot seguit, poseu-hi el safrà, la branqueta de romaní, el brou, els cargols ja bullits i les múrgoles, i deixeu-ho coure tot junt durant 15 minuts més.
I ja per acabar, podeu servir l'arròs amb la mateixa cassola.
Seguidament, a la mateixa cassola, sofregiu els grans d'all i la ceba picada a foc suau durant un parell de minuts.
Després, afegiu-hi el pebrot verd picat. Quan estigui daurat, poseu-hi el tomàquet fregit, la polpa de les nyores, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts.
A continuació, afegiu-hi el conill i l'arròs i deixeu-ho coure durant 5 minuts.
Tot seguit, poseu-hi el safrà, la branqueta de romaní, el brou, els cargols ja bullits i les múrgoles, i deixeu-ho coure tot junt durant 15 minuts més.
I ja per acabar, podeu servir l'arròs amb la mateixa cassola.