Arròs de conill amb múrgoles

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Borja Sierra
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Granja Elena, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 conill
  • 1 ceba grossa
  • 3 grans d'all
  • 1 pebrot verd
  • 2 nyores
  • 1 tomàquet fregit
  • 5 tasses d'arròs bomba
  • 1 l de brou de carn
  • 150 g de múrgoles
  • 1/2 kg de cargols
  • 2 branquetes de romaní
  • oli d'oliva extra verge
  • sal i pebre negre
  • safrà

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb oli fregiu el conill tallat a trossos i salpebrat. Quan estiguin ben daurats, retireu-los i reserveu-los.

Seguidament, a la mateixa cassola, sofregiu els grans d'all i la ceba picada a foc suau durant un parell de minuts.

Després, afegiu-hi el pebrot verd picat. Quan estigui daurat, poseu-hi el tomàquet fregit, la polpa de les nyores, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts.

A continuació, afegiu-hi el conill i l'arròs i deixeu-ho coure durant 5 minuts.

Tot seguit, poseu-hi el safrà, la branqueta de romaní, el brou, els cargols ja bullits i les múrgoles, i deixeu-ho coure tot junt durant 15 minuts més.

I ja per acabar, podeu servir l'arròs amb la mateixa cassola.
Anar al contingut