Arròs de capipota amb verdures
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Maria Massó
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Bar Cañete, Barcelona
- Informació nutricional -Obre
Aquest arròs conté molta fibra, que ajuda a regular els nivells de colesterol en sang.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 280 g de capipota de vedella cuita
- 320 g d'arròs bomba
- 3/4 l de brou de pollastre
- 100 g de ceba
- 100 g d'alls tendres
- 1 all
- 100 g de naps blancs
- 100 g de coliflor
- 100 g de pebrot verd
- 100 g de tomàquet fregit
- oli d'oliva
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, talleu totes les verdures en trossos petits. Seguidament, en una paella amb oli, aneu coent les verdures tallades petites; primer enrossiu-hi un all xafat amb els alls tendres, la ceba i el pebrot verd. Quan sigui tot ben cuit, afegiu-hi els naps i quan siguin tendres poseu-hi els brots de coliflor i, de seguida, el tomàquet fregit i deixeu-ho coure tot junt.
Mentrestant, poseu a escalfar el brou.
A continuació, afegiu a la cassola el capipota a daus d'un cm, salpebreu-ho i deixeu coure el conjunt 3 minuts. Després, afegiu-hi l'arròs, remeneu-ho bé, poseu-hi el brou, en la proporció del doble de brou que d'arròs i deixeu-ho durant 8 minuts a foc viu.
Finalment, rectifiqueu-ho de sal i coeu-ho al forn preescalfat durant 11 minuts a 190º.
I ja per acabar, ja podeu servir la cassola.
Mentrestant, poseu a escalfar el brou.
A continuació, afegiu a la cassola el capipota a daus d'un cm, salpebreu-ho i deixeu coure el conjunt 3 minuts. Després, afegiu-hi l'arròs, remeneu-ho bé, poseu-hi el brou, en la proporció del doble de brou que d'arròs i deixeu-ho durant 8 minuts a foc viu.
Finalment, rectifiqueu-ho de sal i coeu-ho al forn preescalfat durant 11 minuts a 190º.
I ja per acabar, ja podeu servir la cassola.