Arròs de Can Miralles

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Salvador Miralles
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel Miralles, Horta de Sant Joan

INGREDIENTS

  • 400 g d'arròs
  • 1 conill
  • 150 g de cargols
  • 100 g de bajoques
  • 200 de patates
  • 150 g de carbassó
  • 200 g de tomàquet
  • 4 grans d'all
  • -oli d'oliva, sal
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç

PREPARACIÓ

Per començar, enrossiu el conill tallat a trossos en un cassó al foc amb oli abundant.
Quan s'hagi enrossit una mica, afegiu-hi les patates tallades a trossos grans, les bajoques tallades, el carbassó tallat a rodanxes, l'all picat, el pebre vermell, els cargols i el tomàquet triturat i deixeu-ho sofregir tot junt fins a enganyar els cargols.

A continuació, tireu-hi l'arròs. Quan l'arròs agafi color, afegiu-hi el brou calent i deixeu-ho bullir durant 15 minuts. Després, rectifiqueu el plat de sal, poseu-hi els badocs sencers i deixeu-ho bullir durant 5 minuts més. I ja podreu emplatar-ho.
Anar al contingut