Arròs de barca
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Suquet de l'Almirall, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 1 pebrot verd
- 1 tomàquet madur
- 12 sipietes
- 12 filets de peix de roca
- 4 cloïsses
- 4 musclos
- 4 tallarines
- 4 gambes
- 320 g d'arròs
- 1 l de caldo de peix
PREPARACIÓ
En una cassola de ferro colat i amb una mica d'oli, sofregiu-hi la ceba i l'all, picats, i el pebrot verd, tallat petit.
Afegiu-hi el tomàquet, pelat i sense llavors. Deixeu-ho sofregir una estona més i tireu-hi l'arròs. Remeneu-ho i, quan l'arròs hagi agafat una mica de color, tireu-hi el caldo de peix. A mitja cocció, incorporeu-hi el peix de roca; les sipietes, netes, però amb la seva tinta; les cloïsses; els musclos, i les tallarines. Quan faltin un parell de minuts per acabar la cocció, rectifiqueu-ho de sal i afegiu-hi les gambes. Abans de servir deixeu-ho reposar un parell de minuts.
Afegiu-hi el tomàquet, pelat i sense llavors. Deixeu-ho sofregir una estona més i tireu-hi l'arròs. Remeneu-ho i, quan l'arròs hagi agafat una mica de color, tireu-hi el caldo de peix. A mitja cocció, incorporeu-hi el peix de roca; les sipietes, netes, però amb la seva tinta; les cloïsses; els musclos, i les tallarines. Quan faltin un parell de minuts per acabar la cocció, rectifiqueu-ho de sal i afegiu-hi les gambes. Abans de servir deixeu-ho reposar un parell de minuts.